Metallipaja Helsingissä

Pelti- ja Rautatyö E. Salminen Oy aloitti toimintansa vuonna 1963 Keskuskadulla Stockmann-tavarataloa vastapäätä. Nykyisin yrityksen modernit 500 m2:n toimitilat ovat merellisissä maisemissa Helsingin Kyläsaaressa. Keskeinen sijainti mahdollistaa toiminnan koko pääkaupunkiseudulla.

Kotimainen peltisepänliike

Täysin kotimaista perheyritystä luotsataan jo kolmannen sukupolven voimin. Yrityksessä työskentelee 10 metallialan ammattilaista. Työntekijät ovat koulutettuja ja monet yrityksessä pitkän työuran tehneitä. Metallialan perinteikkään ammattiosaamisen jatkuvuus taataan kokeneiden työntekijöiden ja uusien osaajien tiiviillä yhteistyöllä. Työntekijät ovat yritykseen sitoutuneita ja henkilöstön vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Yritykselle tärkeitä tulevaisuuden menestystekijöitä ovat hyvin viihtyvät työntekijät, tyytyväiset asiakkaat ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Kaikki rakennuksen metallityöt saman katon alta 

Pelti- ja Rautatyö E. Salminen Oy on monipuolinen metallialan osaaja. Yrityksessä valmistetaan kaikki rakennuksen metallityöt saman katon alla. Taitavat peltisepät ja levyseppähitsaajat valmistavat teräsovet ja –portit, kaiteet, listat sekä konesaumakatot ja kattoturvatuotteet. Koska jokainen tuote valmistetaan käsityönä ja räätälöitynä, yritys voi vastata asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakkaille tarjotaan kokonaisvaltaista palvelua tuotteiden suunnittelusta asennukseen asti.

Yrityksen asiakkaita ovat yritykset, taloyhtiöt, arkkitehdit, taiteilijat sekä yksityiset henkilöt.

Yrityksessä on mahdollista vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja usein pienet pienet työt tehdään asiakkaan odottaessa. Pitkät asiakassuhteet perustuvat vahvaan ammattitaitoon ja monipuoliseen osaamiseen.

Katso kuvia valmistamistamme tuotteista ja ota yhteyttä!